Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I56v98o 61Ž70á14č28e44k

14. 11. 2020 10:57

Dobrým programátorem se nemůže stát každý, stejně jako se každý nemůže stát dobrým houslistou nebo hokejistou, i kdyby se sebevíc snažil. Jde o činnosti, které vyžadují určité specifické předpoklady.

2 0
možnosti
VT

No a pak se divíme,kde jsme,kdyz o nás rozhodují lidé s takovými názory.

1 0
možnosti
Foto

Jestli si myslíte, že programování je jako každé jiné řemeslo, tak je vidět, že o tom víte starou belu.

Asi si pletete programování s přepisováním údajů do nějaké tabulky. A když takového přepisovače necháte, ať se vrtá v systému, nebo, nedej příroda, necháte ho "tvořit" nějakou tu evidenci vozidel a pod., výsledek se musí nutně dostavit.

Dá se to naučit? A dá se naučit myslet? Nedá, jste toho zářným (a odstrašujícím) příkladem. ;-DRv

3 1
možnosti
ZH

;-D;-D Když programování není to samé jako třeba obrábění. K tomu, aby člověk mohl dělat programátora, potřebuje navíc jisté vlohy, které nemá zdaleka každý. Programování se člověk může naučit i sám (má-li ty vlohy). Takže se obávám, že programátorů (kteří opravu umí programovat, a ne jen cosi splácat dohromady) bude stále méně, než poptávka po nich.

2 0
možnosti
JS

Samotné programování je obyčejná nádeničina. Tvůrčí práce v této oblasti znamená analýzu problému a jeho racionalizaci případně i převedením na t.zv. IT. Racionalizace nemusí nutně znamenat převedením na IT. IT není cílem,, ale možným prostředkem racionalizace.

1 0
možnosti
Foto

Vážená autorko, jste majitelkou jisté agentury. Takže zajisté víte, že se minimálně částečně zabýváte tím, že přesvědčujete spotřebitele všeho druhu, aby si opatřili něco, co nepotřebují či uvěřili něčemu, co možná není pravda. Takže je na pováženou, že se vyjadřujete defacto k vlastnímu oboru a potřebám a prodáváte to jako celospolečenský problém. Jistě také dobře víte, že značná část IT odborníků je právě zaměstnána ve vaší profesi. Takže z hlediska celospolečenských potřeb vážete odborníky v oblasti, kterou společnost právě ne zrovna potřebuje. A to, že kandidujete na hejtmanu je už opravdová kuriosita, ale typická pro naši dobu, kdy se stále nemůže dohodnout, co znamená pojem střet zájmů.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Politiku - viz šéf Trikolory. ;-D

0 0
možnosti
LV

Víte, co bych na Vašem místě ještě zavedl? Umístěnky! To byl taky fajn sociálně inženýrský vynález! Je moc ajťáků v Praze a málo na Karvinsku? Šup tam, tady máš umístěnku, plav a nemluv!

Paní Kerlesová, kandidátko na hejtmanku Jihočeského kraje, napsala jste populistický agitační leták hodný Tribuny Lidu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 790x
Ivana Kerlesová - původní profesí novinářka, dnes majitelka komunikační agentury se zaměřením na Public Relations, komunikaci s veřejností a marketingové projekty. Předsedkyně spolku Pro dostavbu JETE, autorka vzdělávacích projektů. Kandidátka na jihočeskou hejtmanku za hnutí Trikolóra v roce 2020, dnes bezpartijní. 

www.kerleska.cz 

 

Seznam rubrik